26.03.2024
Телеканал NTD

Незвичайний рекордсмен: крутив обруч, стоячи в планці

Незвичайний рекордсмен: крутив обруч, стоячи в планці

Це рекордсмен із Німеччини — 30-річний ІТ-фахівець Кай Зандмаєр. Він найдовше крутив обруч на талії, стоячи..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це рекордсмен із Німеччини — 30-річний ІТ-фахівець Кай Зандмаєр. Він найдовше крутив обруч на талії, стоячи у планці. І робив це 6 хвилин та 34 секунди.

[Кай Зандмаєр, рекордсмен]:
«Найскладніше — це планка. Обруч я майже не помічаю, кручу його з малих літ».

Ідея потрапити до Книги Гіннеса виникла, коли Кай побачив у соцмережі ролик із попереднім рекордсменом.

Спочатку друзі й рідні не сприймали задум серйозно. Проте чоловік почав щодня інтенсивно тренуватися до й після роботи. Зрештою рекорд вдалося майже подвоїти.

Найбільшою проблемою стали правила Книги рекордів. Щоб його досягнення зарахували, треба було зняти його з різних ракурсів, мати двох свідків, а також записати все в громадському місці. У цьому випадку це був спортзал школи.

На випадок, якщо рекорд із планкою встановити не вдасться, Кай вигадав інший: крутити обруч й одночасно відтискатися.

[Кай Зандмаєр, рекордсмен]:
«Оскільки такого рекорду поки немає, мабуть, достатньо буде й десяти відтискань. Але насправді найбільшою проблемою для мене виявилася вся ця бюрократія».

Коротке посилання на цю сторінку:

Незвичайний рекордсмен: крутив обруч, стоячи в планціЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: