Ресторатор Срідхар Кумар із Нью-Делі пече гігантську досу. Так у Південній Індії називають скручений хрусткий млинець із рисового борошна. Зазвичай його роблять невеликим, але довжина цієї доси — три метри. Її спекли для конкурсу.
Власник ресторану обіцяє заплатити 71 тисячу рупій або 950 доларів тому, хто з’їсть страву за 40 хвилин.
[Срідхар Кумар, власник ресторану]:
«Ми печемо невеликі доси, але я вирішив зробити гігантську й кинути виклик гостям, запропонувавши її з’їсти».
Власник ресторану вигадав таке змагання, щоби привабити більше клієнтів до свого закладу.
Завдання не з легких, бо доса — це гарнір до інших страв. Її подають із сочевицею, бобами, смаженим курчам, маринованими овочами та всілякими соусами.
[Суріндер Гупта, учасник конкурсу]:
«Я гадав, що зможу з’їсти досу, але в мене не вийшло, і я програв».
У конкурсі вже взяло участь понад 25 осіб. За 40 хвилин досу ніхто не подужав.
Коротке посилання на цю сторінку: