29.03.2024
Телеканал NTD

Панди-близнюки дебютують у зоопарку «Уено» в Токіо

Панди-близнюки дебютують у зоопарку «Уено» в Токіо

Тільки щасливцям удалося побачити дебют панд-близнюків у зоопарку «Уено» в Токіо. Зоологічний сад знову на карантині...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Тільки щасливцям удалося побачити дебют панд-близнюків у зоопарку «Уено» в Токіо. Зоологічний сад знову на карантині. Пускають лише тих, хто виграв у лотерею. Таких три тисячі. Панди пробудуть на публіці лише три дні.

Малята з’явилися на світ у червні. Їх назвали Сяо-Сяо та Лей-Лей. Це брат і сестра. Панди-близнюки в цьому зоопарку народжуються вперше.

[гість зоопарку]:
«Вони дуже милі. Я подав заявку на участь у лотереї наприкінці минулого року й нетерпляче чекав цього дня».

Помилуватися пандами-близнюками хотіло чимало людей. Конкурс був 350 осіб на місце. Коли всі переможці подивляться на ведмедів, зоопарк знову закриється.

Батьків дитинчат звуть Шин-Шин і Рі-Рі. Вони живуть у зоопарку «Уено» більш як десять років. Мамою і татом панди стали вже вдруге.
Коротке посилання на цю сторінку:

Панди-близнюки дебютують у зоопарку «Уено» в ТокіоФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходівХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: