29.12.2024
Телеканал NTD

Пентагон відправляє 3000 військовиків до Східної Європи

Пентагон відправляє 3000 військовиків до Східної Європи

США відправить коло 3000 своїх військовиків до Східної Європи. Це станеться найближчими днями й стане відповіддю..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

США відправить коло 3000 своїх військовиків до Східної Європи. Це станеться найближчими днями й стане відповіддю на загострення російсько-українського конфлікту.

[Джон Кірбі, речник міністерства оборони США]:
«Сполучені Штати незабаром надішлють додаткові сили до Польщі, Румунії та Німеччини».

Спікер міністерства оборони США Джон Кірбі сказав, що ці військовики не братимуть участі в жодних операціях на території України.

[Джон Кірбі, речник міністерства оборони США]:
«Вони мають забезпечити гідний захист союзників НАТО».

Минулого місяця Пентагон привів у бойову готовність понад 8500 армійців, яких кожної миті можуть перекинути до Європи. Проте поки він не робив жодних заяв про те, чи надішлють солдатів на територію України.

Тим часом президент Франції Емманюель Макрон заявив, що найближчим часом у телефонному режимі обговорить українську кризу з президентом США Джо Байденом.

За даними розвідок західних країн Росія відправила до кордону з Україною десятки тисяч військовиків. Москва звинувачення щодо вторгнення повністю відкидає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пентагон відправляє 3000 військовиків до Східної ЄвропиДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїПерша перемога: Дональд Трамп обійшов усіх республіканських кандидатів в АйовіВ ООН обговорили переслідування уйгурів, тибетців та практикувальників Фалуньгун у КитаїВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівЩе один американський штат дискваліфікував Дональда ТрампаВерховний суд залишив ім’я Дональда Трампа в бюлетенях штату КолорадоП’ять нових непостійних членів Ради Безпеки ООН почали роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: