21.03.2024
Телеканал NTD

Польща збудує мур на кордоні з Білоруссю

Польща збудує мур на кордоні з Білоруссю

Польща будує мур на кордоні з Білоруссю. Він протягнеться на майже 200 кілометрів. Це підтвердили в..

Дата завантаження: 2024-09-21

video

Польща будує мур на кордоні з Білоруссю. Він протягнеться на майже 200 кілометрів. Це підтвердили в прикордонній службі.

Також після численних скарг екологів в огорожі вирішили зробити дірки.

[Анна Михальська, представниця польської прикордонної служби]:
«На всій цій смузі завдовжки 186 кілометрів буде 22 п’ятиметрових отвори для тварин. Їх розмістять не навмання — ми керуватимемося міграційними звичками тварин. Це не ми так вирішили — нам сказали їх зробити».

Прикордонники запевняють, що ніхто зайвий крізь ці проходи не проникне.

[Анна Михальська, представниця польської прикордонної служби]:

«Ці ворота замикатимуть. Коли вони будуть відчиненими, ми пильно за ними стежитимемо».

Нагадаємо, торік тисячі африканських і близькосхідних мігрантів намагалися перетнути кордон Білорусі з Польщею, щоби потрапити до Євросоюзу. Польський парламент схвалив будівництво муру в жовтні. Як очікують, на це піде 400 мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Польща збудує мур на кордоні з БілоруссюДепутата Європарламенту відпустили з в’язниці, щоб він склав присягуСутички у Великій Британії після потрійного вбивства дітей у Саутпорті триваютьКамала Гарріс назвала кандидата на посаду віцепрезидента від демократів«Це були мої найкращі дебати»: Трамп поспілкувався з пресою після дебатів із ГаррісВійськовики Ізраїлю знайшли в Секторі Гази тіла шістьох заручниківЯк реагують кіпріоти на погрози «Хезболли»У Болівії придушили спробу військового держпереворотуІсторичний обмін в’язнями між Росією та Заходом: кого обмінялиДругий замах на Дональда Трампа: ФБР розкрило подробиці

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: