27.02.2024
Телеканал NTD

На Кубу прийшли аномальні холоди

На Кубу прийшли аномальні холоди

Зазвичай тут яскраве сонце та спекотні вітри, але зараз людям довелося дістати теплі куртки та рукавички...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Зазвичай тут яскраве сонце та спекотні вітри, але зараз людям довелося дістати теплі куртки та рукавички. На Кубу прийшли аномальні холоди із сильним вітром.

[Елієр Піла, метеоролог]:
«Найнижча температура — ​​три градуси Цельсія — була зафіксована в провінції Маябеке. Це найнижча температура на тій погодній станції у січні за всю її історію».

[жителька Гавани]:
«Це незвично. Буває, що холод приходить із півночі, але такий — це ненормально. За всю зиму ми зазвичай не одягаємо курток».

Через великі хвилі та холод поліція перекрила прибережний бульвар у столиці Гавані. Свої звичні місця покинули навіть найстійкіші рибалки.

[житель Гавани]:
«Справді, настільки холодно не було вже давно, неймовірно».

[житель Гавани]:
«Я люблю холод, навіть якщо від нього тремчу. Мені подобається. Це ліпше, ніж спека».

Той самий погодний фронт приніс незвичні холоди до американського штату Флорида. Там синоптики обіцяли заморозки та найнижчу температуру за десятиліття.

На Кубі погода має прийти до норми до кінця тижня.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Кубу прийшли аномальні холодиІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуСвітові ціни на какао б’ють рекорди

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: