18.10.2024
Телеканал NTD

18-річний студент розстріляв людей у Німеччині

18-річний студент розстріляв людей у Німеччині

Самотній стрілець. Так називає поліція молодика, який у понеділок зчинив стрілянину в одному з німецьких університетів...

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Самотній стрілець. Так називає поліція молодика, який у понеділок зчинив стрілянину в одному з німецьких університетів.

То був студент біологічного факультету, який не мав кримінального минулого. Він поранив чотирьох, а потім застрелився. Одна з потерпілих згодом померла в лікарні.

[Зигфрід Кольмар, голова поліції Мангейма]:
«18-річний зловмисник увійшов до лекційної зали, озброєний двома рушницями: двоствольною і багатозарядною. Він вистрілив кілька разів. Поки ми знайшли три кулі. Він поранив чотирьох. Одну жінку дуже важко — коло 16-ї години надійшла інформація, що вона померла. Троє дістали легші поранення в ногу, спину та обличчя».

Поліція каже, що студент придбав зброю за кордоном. Де саме — не повідомляє, щоб не зашкодити слідству.

Будинок парубка в Мангеймі вже обшукали. Його мотиви ще слід з’ясувати.

Відомо, що із собою він мав коло 100 боєприпасів. Однак чому він зупинився й вирішив вчинити самогубство, поки незрозуміло.

Правила володіння зброєю у Німеччині — одні з найсуворіших у Європі. Так, отримати ліцензію до 25 років можна лише за згоди психолога. Подібна стрілянина в університетах країни буває вкрай рідко.
Коротке посилання на цю сторінку:

18-річний студент розстріляв людей у НімеччиніВеликі повені на півночі Іраку: є загибліАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: