20.12.2024
Телеканал NTD

У Стамбулі намело кучугури, яких не бачили багато років

У Стамбулі намело кучугури, яких не бачили багато років

Найбільше місто Туреччини Стамбул замело снігом. Такого тут не бачили багато років. На дорогах — транспортний..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Найбільше місто Туреччини Стамбул замело снігом. Такого тут не бачили багато років.

На дорогах — транспортний колапс.

Влада Стамбула на кілька годин заборонила мешканцям виїжджати на приватних автомобілях. Громадський транспорт також став. Працює снігоприбиральна техніка.

Водночас багато хто вийшов насолодитися погодою. Навіть просто полежати в снігу для турків — екзотика. Поспішають зробити фото, доки не розтануло.

А ось в аеропорту Стамбула — найбільшому в Європі — було не до сміху. Тут через негоду застрягли сотні пасажирів. Декому довелося ночувати просто на підлозі.

[пасажир]:
«Ми застрягли тут відучора. Були проблеми з багажем, квитками та їжею. Закликаємо владу розв’язати проблему. Ми спали на підлозі, це було жахливо.

[пасажир]:
«Ми тут понад добу. Мали вилетіти до Парижа, але немає жодної інформації. Аеропорт нічого нам не каже. Наші рейси якимось чином перенесли на завтра, тобто вже на сьогодні».

Як повідомляє влада, зараз польоти відновлюються.

Загалом у Туреччині через снігопади у скрутному становищі опинилося майже 5000 осіб. Тисячі людей довелося розміщувати в тимчасових притулках.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Стамбулі намело кучугури, яких не бачили багато роківУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Ізраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиПротест фермерів у Брюсселі на тлі саміту: вогнища та водометиНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату Техас

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: