23.11.2024
Телеканал NTD

Сінгапур і Тихоокеанський альянс підписали угоду про вільну торгівлю

Сінгапур і Тихоокеанський альянс підписали угоду про вільну торгівлю

Сінгапур підписав угоду про вільну торгівлю з Тихоокеанським альянсом, до складу якого входить Колумбія, Мексика, Перу..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Сінгапур підписав угоду про вільну торгівлю з Тихоокеанським альянсом, до складу якого входить Колумбія, Мексика, Перу та Чилі. Це сталося на колумбійській військово-морській базі.

Угода сприятиме торгівлі й тіснішим зв’язкам американських континентів з Азією. Вона розширить співпрацю в галузі енергетики, інфраструктури, цифрових технологій та харчової промисловості, а також у судноплавстві й портовій логістиці.

[Іван Дуке, президент Колумбії]:
«Сінгапур додає свій досвід і традиції як один із головних світових центрів інновацій, науки й технологій. Він робить цінний внесок у четверту промислову революцію».

[Лі Сяньлун, прем’єр-міністр Сінгапуру]:

«Ми розпочинаємо співпрацю з Тихоокеанським альянсом, яка посилить наш вплив у відповідних регіонах і ще більше зміцнить взаємодію та співпрацю».

Наразі договір мають ратифікувати парламенти всіх країн, які поставили підписи. Він набуде чинності, щойно це відбудеться хоча б у двох законодавчих органах.

До угоди також незабаром приєднається Еквадор. Найближчим часом ця південноамериканська країна планує стати повноправним членом Тихоокеанського альянсу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сінгапур і Тихоокеанський альянс підписали угоду про вільну торгівлюПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: