19.11.2024
Телеканал NTD

Австралія вкладе ще $35 млн у захист коал

Австралія вкладе ще $35 млн у захист коал

Додаткові 35 мільйонів доларів США витратять в Австралії на захист коал. Останніми роками цим сумчастим загрожує..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Додаткові 35 мільйонів доларів США витратять в Австралії на захист коал. Останніми роками цим сумчастим загрожує зникнення. Причина — у зменшенні середовища проживання, у лісових пожежах та хворобах. Також коали часто гинуть під колесами автомобілів.

[Скотт Моррісон, прем’єр-міністр Австралії]:
«Ми вкладаємо гроші в провідну світову науку, яка дбатиме про коал. Ми також вкладаємо значні кошти в освіту, щоб люди розуміли, як допомагати коалам і щоб наші ветеринари теж знали, як їх лікувати».

Під час пожеж 2019–20 років загинуло понад 60 тисяч коал. Екологи вважають, що тепер їх лишилося щонайбільше 100 тисяч.

[Роберт Ірвін, еколог]:
«Наша місія — устати й сказати за тих, хто не має голосу. Коали є символом Австралії. У нашій ветеринарній клініці для диких тварин ми вилікували понад 110 тисяч пацієнтів і понад 10 тисяч із них — коали. Це дуже особливі тварини й вони перебувають під небувалою загрозою».

Гроші витратять на відновлення середовища проживання коал, вивчення цих тварин та медичні дослідження, які допоможуть захистити здоров’я сумчастих. У збереження популяції коал уряд Австралії вклав уже десятки мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралія вкладе ще $35 млн у захист коалУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїМарокко: лазні закриті, води немаєСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: