24.01.2024
Телеканал NTD

Двоголове теля народилося в Індії

Двоголове теля народилося в Індії

Теля з двома головами народилося в штаті Трипура на північному сході Індії. Це сталося на приватній..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Теля з двома головами народилося в штаті Трипура на північному сході Індії. Це сталося на приватній фермі.

У тварини рідкісне захворювання — поліцефалія.

[Притам Саркар, працівник департаменту тваринництва Трипури]:
«Останні 10–15 років у Трипурі такого не траплялося. Це велика рідкість. Зазвичай за такого захворювання виживання дуже низьке — менш як 40 %. Урятувати теля буде важко».

Поліцефали, тобто багатоголові — це тип сіамських близнюків. Зазвичай за такого відхилення у тварини чи людини одне тіло й дві чи три голови. Часто телята із двома головами живуть лише кілька місяців.

Влада Трипури проводить у штаті сільськогосподарську програму, у межах якої штучним шляхом домагаються збільшення народжуваності телиць. Так сподіваються отримувати більше молока.

Торік у квітні в Північній Македонії також народилося теля з двома головами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Двоголове теля народилося в ІндіїНа Канарських островах протестують проти масового туризмуТепловий стрес охоплює дедалі більше територій ЄвропиДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиЧому китайський середній клас не може собі дозволити весілляУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посудЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: