20.11.2024
Телеканал NTD

Англія скасувала COVID-сертифікати й маски

Англія скасувала COVID-сертифікати й маски

Британський прем'єр оголошує, що Англія відкривається. Тут скасовують суворі карантинні правила. [Борис Джонсон, прем'єр-міністр Великої Британії

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Британський прем’єр оголошує, що Англія відкривається. Тут скасовують суворі карантинні правила.

[Борис Джонсон, прем’єр-міністр Великої Британії]:
«В Англії ми скасовуємо обов’язкові COVID-сертифікати».

Велика Британія була першою країною світу, яка обмежила міжнародні подорожі через штам омікрон. У грудні уряд знову порадив людям працювати з дому, носити маски й пред’являти COVID-сертифікати. Однак в Англії тепер обмеження знімають.

[Борис Джонсон, прем’єр-міністр Великої Британії]:
«Відтепер уряд більше не просить людей працювати з дому, і тепер люди можуть вільно обговорювати зі своїми роботодавцями умови повернення до офісу. Також уряд більше не вимагатиме обов’язкового носіння масок».

Міністр охорони здоров’я країни каже, що послаблення стали можливими завдяки успішній програмі протидії вірусу.

[Саджид Джавід, міністр охорони здоров’я Великої Британії]:
«Додаткові щеплення в нас зробило найбільше громадян серед країн Європи. Ми створили найбільшу програму тестування й закупили найбільше противірусних препаратів у Європі. Сьогодні ми йдемо ще далі».

Попри те, що кількість нових випадків зараження через омікрон у Великій Британії зросла до рекордного рівня, смертей і госпіталізацій не побільшало.

Прем’єр каже, що країна зможе нормально сусідити з вірусом. Він також зазначає, що найближчим часом може переглянути правило обов’язкової самоізоляції для тих, у кого виявили COVID.

Слід зазначити, що Шотландія, Уельс і Північна Ірландія впроваджували власні антиковідні правила. Вони суворіші, ніж в Англії. Але останніми днями їх теж послаблюють.
Коротке посилання на цю сторінку:

Англія скасувала COVID-сертифікати й маскиЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяЕпідемія лихоманки денге може початися в Аргентині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: