26.08.2024
Телеканал NTD

Нову колекцію Dior показали на Тижні моди в Парижі

Нову колекцію Dior показали на Тижні моди в Парижі

Чорно-біла палітра, приглушений сірий і майже жодних прикрас. Нова колекція Dior Haute Couture весна-літо 2022 року..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Чорно-біла палітра, приглушений сірий і майже жодних прикрас. Нова колекція Dior Haute Couture весна-літо 2022 року досить мінімалістична. Дефіле проходить у межах Тижня високої моди в Парижі.

На подіум виходять моделі в строгих піджаках, сукнях вільного крою і туфлях на низьких підборах.

У колекції домінує вбрання з філігранною вишивкою, яка більше схожа на сяйне мереживо. Це повністю ручна робота. Над нею працювали 380 майстрів.

Креативний директор дому моди каже, що на колекцію її надихнув романтизм і тендітність. Вона також хоче просувати нове покоління майстрів-ремісників.

[Марія Грація К’юрі, креативний директор Дому моди Dior]:
«Гадаю, бути брендом моди сьогодні для Dior означає підтримувати здібних людей у всьому світі й підтримувати саме життя. Бо під час пандемії є ризик усе втратити».

На Тижні моди також покажуть свої колекції Дім моди Chanel та італійські бренди Fendi та Valentino.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нову колекцію Dior показали на Тижні моди в ПарижіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуСендбординг повертається до Намібії2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечек

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: