20.11.2024
Телеканал NTD

Рідкісні слоненята-близнюки народилися в Кенії

Рідкісні слоненята-близнюки народилися в Кенії

Рідкісна подія в заповіднику «Самбуру» в Кенії. Африканська слониха народила одразу двох дитинчат. Їм ще немає..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Рідкісна подія в заповіднику «Самбуру» в Кенії. Африканська слониха народила одразу двох дитинчат. Їм ще немає і тижня. Сім’ю зняли на відео гіди національного парку.

Маму звуть Бора. Їй 16 років. Її та малят охороняє слон Дауд. Але чи він — батько, невідомо.

У заповіднику вже майже 30 років про цих тварин дбає благодійна організація «Урятуйте слонів». За цей час її співробітники лише вдруге фіксують народження близнюків. До цього такий випадок був у 2006 році. На жаль, обидва слоненяти незабаром померли.

Фахівці пояснюють це тим, що в матері не вистачає молока на двох дитинчат. Тож за цими новонародженими ще деякий час спостерігатимуть.

Слони приносять дитинчат приблизно раз на чотири роки. Вагітність триває 22 місяці.

У заповіднику «Самбуру» мешкає 900 слонів. А в усій Кенії їх понад 30 тисяч. Влада країни активно протидіє браконьєрству, тому цих тварин стає дедалі більше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рідкісні слоненята-близнюки народилися в КеніїШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуПінболом захоплюється дедалі більше молодіПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: