27.12.2024
Телеканал NTD

Потяг зійшов із рейок в Індії, є загиблі

Потяг зійшов із рейок в Індії, є загиблі

Смертоносна аварія на залізниці Східної Індії. [пасажир

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Смертоносна аварія на залізниці Східної Індії.

[пасажир]:
«Раптом стався сильний ривок, і вагон перекинувся».

Дванадцять вагонів пасажирського поїзда зійшли з рейок, три з них перекинулися.

[Ашул Гупта, директор залізниці]:
«Дев’ять людей загинуло, 36 постраждало. За даними лікарень, десять людей постраждало серйозно та 26 дістало легкі травми».

[пасажир]:
«Я був у поїзді. Я спав. Рука зламана. Тепер уже не дуже болить».

Поїзд їхав із Раджастхану до Асаму. Аварія сталася біля Західної Бенгалії. Причину поки що з’ясовують.

На місці працюють рятувальники.

[Д. П. Сінгх, голова поліції]:
«Рятувальну операцію майже завершено. Ми бачили у двох вагонах затиснених пасажирів. Ми не зможемо витягти їх без допомоги кранів. Національні сили реагування на стихійні лиха над цим працюють. Це забере якийсь час».

Аварії на залізниці в Індії трапляються часто. Залізнична мережа країни дуже розвинена, але стара. Щодня обслуговує приблизно 23 мільйони пасажирів.

Одна з найбільших аварій сталася шість років тому в штаті Уттар-Прадеш. Тоді зійшло з рейок 14 вагонів і загинуло 127 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Потяг зійшов із рейок в Індії, є загибліІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в НімеччиніЗброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогуКонгрес США ухвалив закон, який може заборонити тіктокФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСУ Калькутті відкрилася перша в Індії підводна лінія метроАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: