27.01.2024
Телеканал NTD

Китайці називають ганьбою вимогу від Evergrande знести 39 будинків

Китайці називають ганьбою вимогу від Evergrande знести 39 будинків

Ці 39 будинків мають знести упродовж 10 днів. Їх зводила на китайському штучному архіпелазі Хайхуа компанія..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ці 39 будинків мають знести упродовж 10 днів. Їх зводила на китайському штучному архіпелазі Хайхуа компанія Evergrande, на які висить найбільший у світі борг.

Рішення про знесення ухвалила влада міста Даньчжоу провінції Хайнань. Вона каже, що будинки було зведено незаконно. Водночас місцеві жителі таким розпорядженням не задоволені.

[І Кетун, жителька Даньчжоу]:
«Гадаю, це ганьба, справжня ганьба. Витратили стільки грошей. Стільки праці й ресурсів змарнували».

[Ян Лінь, жителька Даньчжоу]:
«Їх майже добудували! Важко усвідомити, що їх мають знести. Влада мала зберегти їх для інших потреб. Багато хто тут каже, що не хоче знесення. Будинки можна якось використати».

Заборгованість Evergrande перед кредиторами й інвесторами перевищує 300 мільярдів доларів. 3-го січня компанія призупинила торгівлю своїми акціями в Гонконгу, пославшись на те, що має опублікувати якусь внутрішню інформацію.

У грудні забудовник також пропустив виплати за облігаціями міжнародних позик на суму понад 20 мільярдів доларів. Після цього рейтингові агенції визнали їх дефолтними.

Наприкінці грудня Evergrande також пропустила купонні виплати на суму 255 мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Китайці називають ганьбою вимогу від Evergrande знести 39 будинківБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуУ Гаїті сформували перехідну президентську раду та призначили прем’єраРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо Венесуели

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: