18.09.2024
Телеканал NTD

На Тайвані стався сильний землетрус

На Тайвані стався сильний землетрус

Жителям Тайваню довелося добряче похвилюватися. Тут просто у вечірню годину пік стався сильний землетрус. Поштовхи відчували..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Жителям Тайваню довелося добряче похвилюватися. Тут просто у вечірню годину пік стався сильний землетрус.

Поштовхи відчували в Тайбеї, а також у всій північній частині острова.

[представник Центрального метеобюро Тайваню]:
«Землетрус силою 6 балів стався в морі біля берега за 56,7 кілометра на схід від міста Хуалянь. Осередок залягав на глибині 19,6 км. Це досить високо».

Геологічна служба США надає інші дані. Згідно з ними, сила землетрусу була 6,2 бала, й осередок був за 50 кілометрів від Хуаляня на глибині майже 30 кілометрів.

Хоча трясло сильно, повідомлень про потерпілих або серйозні пошкодження інфраструктури немає. Найдужче поштовхи відчували в столиці та в повіті Ілань.

Водночас Тайванська високошвидкісна залізниця у Тайбеї працювала у звичному режимі. У деяких районах були перебої з водопостачанням.

За даними влади, економічні збитки від цього землетрусу будуть невеликими.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Тайвані стався сильний землетрусНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію влади

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: