24.05.2024
Телеканал NTD

Ураган у Стамбулі: четверо загиблих, зокрема іноземець

Ураган у Стамбулі: четверо загиблих, зокрема іноземець

Смертоносний ураган у понеділок налетів на Стамбул. Швидкість вітру сягала 130 кілометрів за годину. Він зривав..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Смертоносний ураган у понеділок налетів на Стамбул.

Швидкість вітру сягала 130 кілометрів за годину. Він зривав із будинків дахи, зносив рекламні щити та перевертав фури. Пошкоджено інфраструктуру, зокрема в порту. Частину набережної затопило — у протоці Босфор здійнялися великі хвилі.

Щонайменше чотири людини загинуло в Стамбулі та ще одна — на півночі Туреччини. Трьох смертельно поранило уламками будівель, ще одного здуло з даху. Як повідомили в стамбульській мерії, один із загиблих — іноземець.

Ще 19 людей дістали тілесні ушкодження. Троє з них — у критичному стані.

Також на березі Чорного моря в провінції Зонгулдак через негоду загинув один будівельник.

Скасовано заняття у навчальних закладах. Головний турецький авіаперевізник повідомив про затримку рейсів. Оскільки в Стамбулі безпечно приземлитися було неможливо, літаки перенаправляли до Анкари та Ізміру.

У Босфорі тимчасово зупинили навігацію, а в багатьох регіонах Туреччини — поромне сполучення.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ураган у Стамбулі: четверо загиблих, зокрема іноземецьНа Кубі закінчується паливо?Французькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Пожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореУ Калькутті відкрилася перша в Індії підводна лінія метроПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: