26.04.2024
Телеканал NTD

Різдвяні вогні прикрасили Єлисейські поля в Парижі

Різдвяні вогні прикрасили Єлисейські поля в Парижі

Торік це можна було побачити лише онлайн чи по телебаченню, але цього року — усе наживо!..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Торік це можна було побачити лише онлайн чи по телебаченню, але цього року — усе наживо! Святкові гірлянди осяюють Єлисейські поля. Цей двокілометровий проспект французи вважають найкрасивішим у світі.

Запалити вогні випала честь французькій співачці Кларі Люсіані. Разом із нею на кнопку натискає мер Парижа Анн Ідальго та інші учасники церемонії.

Злітає вихор конфеті, вириваються золоті бризки феєрверків. Різдвяний сезон у столиці Франції розпочався. Сотні дерев, немов учасники святкового параду, вишикувалися по обидва боки Єлисейських полів. Вони прикрашають проспект від площі Згоди до Тріумфальної арки.

На церемонію прийшли сотні глядачів.

Святкові вогні радуватимуть парижан і туристів до 8 січня. Гірлянди сяятимуть щодня з п’ятої години вечора до другої ночі, а на Різдво та Новий рік їх увімкнуть на всю ніч.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяні вогні прикрасили Єлисейські поля в ПарижіОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: