19.05.2024
Телеканал NTD

Плавець без кінцівок підкорив озеро Тітікака

Плавець без кінцівок підкорив озеро Тітікака

Позаду 120 кілометрів труднощів та ризику. Троє французів здійснили свою мрію та перепливли озеро Тітікака —..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Позаду 120 кілометрів труднощів та ризику. Троє французів здійснили свою мрію та перепливли озеро Тітікака — найбільше в Південній Америці. На подорож пішло одинадцять днів.

Команда сміливців складається з паралімпійця, який не має кінцівок, олімпійської плавчині та екологічного активіста.

Спортсмени пливли по черзі. Поки один тяг за собою пліт, двоє інших відпочивали. Дорогою потрапляли в грози та великі хвилі.

[Тео Курін, плавець-паралімпієць]:

«Я не уявляв, що так страждатиму в ці одинадцять днів. Ніколи б не подумав, що це небезпечно для життя. Гадав, ми загинемо. Та ми тут — ми зробили це. Я вдячний своїм супутникам, бо ми здійснили мрію. Без них двох я не впорався б. Дякую».

Заплив почали в Копакабані в Болівії. Завершили в Перу на плавучих островах індіанського народу уру.

Спортсмени хотіли привернути увагу до забруднення Тітікаки та надихнути болівійців та всіх інших більше піклуватися про чистоту озера.
Коротке посилання на цю сторінку:

Плавець без кінцівок підкорив озеро ТітікакаУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: