27.02.2024
Телеканал NTD

Німецькі готелі масово втрачають пожильців

Німецькі готелі масово втрачають пожильців

[Волкер Нойрот, власник курорту

Дата завантаження: 2024-04-26

video

[Волкер Нойрот, власник курорту]:
«Я змушений це сказати: якщо буде ще один локдаун, ми помремо з голоду».

Власників готелів у німецькій Баварії обурюють нові карантинні правила, які запровадили перед Різдвом. Ситуацію називають катастрофічною.

[Волкер Нойрот, власник курорту]:
«Минулого тижня 40 % наших бронювань було скасовано, а тепер анулювали 65–70 % бронювань на Різдво. Це дуже багато. До цього ми були майже повністю заброньовані».

Згідно з новими правилами, готелі в кількох німецьких землях можуть приймати лише вакцинованих клієнтів. Де-не-де гості також мусять попередньо зробити тест на коронавірус. Виняток зробили лише для тих, хто одужав від ковіду.

[Даніель Шиммер, менеджер готелю]:

«Ситуація катастрофічна. Ми не можемо застосовувати правила. Усі клієнти скасовують бронювання. Ми вирішили, що в неділю закриємося».

Власники готелів кажуть, що ще кілька днів тому вважали, що святковий сезон буде дуже успішним.

[Даніель Шиммер, менеджер готелю]:
«Ми були повністю заброньовані на Різдво та Новий рік. Гадали, що Новий рік буде вдалим. Але через паніку, яку поширила влада, усе ускладнилося».

У Німеччині повністю вакциновано 67 % населення. Це найнижчий показник серед країн Західної Європи. Водночас кількість нових заражень б’є рекорди. Так, у середу вона перевищила 52 тисячі осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецькі готелі масово втрачають пожильцівЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуНирки — у центрі нової кризи в НепаліТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоЧому індійські фермери знову вийшли на масові протести

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: