24.12.2024
Телеканал NTD

Двоє рідкісних білих левенят народилося в заповіднику на півдні Іспанії

Двоє рідкісних білих левенят народилося в заповіднику на півдні Іспанії

Двоє білих левенят народилося в заповіднику на півдні Іспанії. Вони не альбіноси. Світла шерсть — результат..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Двоє білих левенят народилося в заповіднику на півдні Іспанії. Вони не альбіноси. Світла шерсть — результат генетичного захворювання.

[Елісабет Родрігес, доглядачка]:
«Їхні батьки — звичайні африканські леви. Тому ми зовсім не очікували, що в них народяться білі левенята».

Лев’ятам менш ніж тиждень від народження. Їх перенесли до спеціальної дитячої кімнати. Тут малят вигодовуватимуть під постійним наглядом. Доглядачам допомагає біолог.

[Фабіола Меса, біолог]:
«Для мене це щось дивовижне. Не щодня можна взяти на руки білого лева. Я дуже рада, що можу працювати з рідкісними тваринами».

Білі леви — не окремий підвид. Тому вони не мають свого охоронного статусу. Таких хижаків у дикій природі трохи більше ніж десяток. Незвичайне забарвлення їм лише заважає — їх ліпше бачать і мисливці, і потенційна здобич.
Коротке посилання на цю сторінку:

Двоє рідкісних білих левенят народилося в заповіднику на півдні Іспанії«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: