26.03.2024
Телеканал NTD

Собачки-котики: виставка різдвяних іграшок проходить у Лондоні

Собачки-котики: виставка різдвяних іграшок проходить у Лондоні

Не дивуйтеся, якщо цього року замість кульок на ялинках побачите котиків, собачок та інших тварин. Це..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Не дивуйтеся, якщо цього року замість кульок на ялинках побачите котиків, собачок та інших тварин. Це новий тренд. У Європі цього сезону хочуть показати, що без домашніх улюбленців пережити місяці пандемії було б непросто.

На виставці різдвяних подарунків у Лондоні на відвідувачів із прилавків дивляться привітні мордочки. Тут може здатися, що опинився на ярмарку товарів для тварин.

Ця компанія вважає, що настав час класти під різдвяні ялинки подарунки й для домашніх тварин. Тут пропонують купити різні товари: від подушечок і пледів до нашийників, мисок та багато іншого.

[Кімберлі Кручер, працівниця компанії ― виробника речей для дому]:

«Зараз я витрачаю більше грошей на своїх собак, ніж на своїх дітей. Може це й погано, але гадаю, що люди готові більше вкладати у вихованців, бо ті допомогли нам пережити ці півтора року».

А це прилавок компанії, що продає ялинкові іграшки. Подружня пара, яка нею володіє, замовляє їх у майстрів з усієї Європи.

[Вайнард Вілкінсон, власник магазину різдвяних товарів]:
«Коли ми тільки починали, то помітили, що деякі виробники виготовляють фігурки власних собак. Дружина запропонувала купити багато собак, бо вона їх обожнює».

А якщо вам потрібне щось персоналізоване, вирушайте до стенда Абігейл Рейнер. Вона зваляє вам копію вашого улюбленця з повсті.

[Абігейл Рейнер, учасниця виставки]:
«Я валяльниця — роблю на замовлення домашніх тварин. Мені надсилають фото, і я роблю фігурку в техніці сухого валяння».

Узагалі вона може зробити будь-яку тварину: від свині до жирафа. Але каже, що найбільший попит — на собак.

[Абігейл Рейнер, учасниця виставки]:
«До мене постійно приходять люди та кажуть, що під час локдауну купили своєму синові чи доньці цуценя. Гадаю, цього року більше людей завело собі вихованців».

Такі роботи коштують від 40 до 1000 доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Собачки-котики: виставка різдвяних іграшок проходить у ЛондоніВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: