27.02.2024
Телеканал NTD

Четверо бенгальських тигренят поповнили зоопарк у Мексиці

Четверо бенгальських тигренят поповнили зоопарк у Мексиці

Грізно гарчить і навіть нападає. Ця бенгальська тигриця вже місяць ревно охороняє своїх дитинчат. Четверо тигренят..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Грізно гарчить і навіть нападає. Ця бенгальська тигриця вже місяць ревно охороняє своїх дитинчат. Четверо тигренят народилися в зоопарку «Сан-Хорхе» мексиканського міста Сьюдад-Хуарес.

[Порфіріо Сільва, доглядач]:
«Ми чекаємо, коли ветеринари зможуть визначити стать малят. Іншим зоопаркам теж треба бенгальські тигри, і ми можемо обмінятися із ними тваринами».

Бенгальські тигри — вид, що зникає. Тому кожне нове тигреня — надія на відновлення популяції.

[Аврора Каеро, ветеринар]:
«Розмноження в неволі потребує великих зусиль. Для тварин має значення багато чого, зокрема харчування і досить просторий вольєр. Отже, народження тигренят — це показник того, що ми все робимо правильно. Ми дуже щасливі».

Ветеринари поки не можуть обстежити тигренят. Проте візуально всі дитинчата здорові.
Коротке посилання на цю сторінку:

Четверо бенгальських тигренят поповнили зоопарк у МексиціЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: