Італійці, які відомі своєю любов’ю до кави, винайшли новий метод обсмажування. Місцева компанія пропонує робити це екологічним способом — за допомогою енергії сонця.
Компанію заснували два інженери Антоніо та Даніель, а також їхній друг і шанувальник кави — Лука. Систему відбивачів розробляли майже шість років.
[Антоніо Дурбе, засновник компанії ― розробника системи смажіння]:
«Ми зацікавилися геліостатами, тобто пристроями для спрямування сонячної енергії в ціль. Потім ми зустріли нашого друга, який любить каву, і він запропонував використати цю технологію, щоб зробити сонячну установку для обсмажування кави».
Винахідники кажуть, що їхня розробка повністю автономна й самодостатня.
[Даніель Томмей, засновник компанії ― розробника системи смажіння]:
«Ми нагріваємо каву, а не колбу чи повітря навколо. Тобто сонячне проміння потрапляє на кавові зерна й нагріває їх, а ще повітря. Але, по суті, найгарячіші саме зерна».
Компанія виробляє каву під своїм брендом і продає онлайн.
[Джузеппе Лондо, клієнт компанії]:
«Їхня кава дуже ароматна. Я п’ю різні види кави, і ця одна з найкращих завдяки її смаку та засвоюваності».
Компанія свої установки також продає. Залежно від розміру, за допомогою однієї такої системи відбивачів за день можна обсмажити від 10 до 200 кілограмів кави.
Коротке посилання на цю сторінку: