23.06.2024
Телеканал NTD

75-річчю від дня народження Девіда Бові присвятили виставку в Нью-Йорку

75-річчю від дня народження Девіда Бові присвятили виставку в Нью-Йорку

Його називали хамелеоном рок-музики, бо часто міняв імідж. Згадати про Девіда Бові пропонують у Нью-Йорку. До..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Його називали хамелеоном рок-музики, бо часто міняв імідж. Згадати про Девіда Бові пропонують у Нью-Йорку. До 75-ї річниці від дня його народження тут відкрилася виставка. Вона розташувалася в Сохо — районі Мангеттену, де жив співак.

[Лоренс Перієр, організатор виставки]:
«Девід провів 20 останніх років життя в Нью-Йорку. Тут створив сім’ю. Він записав тут кілька визначних альбомів та дав кілька важливих концертів».

Вхід на виставку безплатний. Вона працюватиме аж до фактичного дня народження Бові.

[Лоренс Перієр, організатор виставки]:
«Його 75-річчя буде 8 січня 2022 року. Ми відкрилися 25 жовтня, тобто за 75 днів до цієї дати. Усе це заради Девіда та його шанувальників».

Тут можна постояти біля копії телефонної будки, яка є на обкладинці одного з альбомів. Також можна посидіти у залах, де його пісні програють об’ємним звуком.

[відвідувачка]:
«Це мій улюблений співак, людина. Він змусив мене полюбити життя».

[відвідувач]:
«Я шанувальник Бові з підліткового віку. І, звісно, я сумую за ним. Наближається його ювілей. Цікаво, що виставка відкрилася неподалік від того місця, де він жив останні 10 або 20 років. Тут дуже цікаво».

А ще тут можна купити тематичні футболки, чашки, постери, книги та багато іншого.

Примітно, що схожа виставка відкриється і в Лондоні — ще одному місті, де жив Бові.
Коротке посилання на цю сторінку:

75-річчю від дня народження Девіда Бові присвятили виставку в Нью-ЙоркуСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніКарнавал у Венеції може стати «платним»Одну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: