19.07.2024
Телеканал NTD

Дональд Трамп запустить власну соцмережу

Дональд Трамп запустить власну соцмережу

45-й президент США Дональд Трамп оголосив, що запустить власну соцмережу під назвою TRUTH Social, що можна..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

45-й президент США Дональд Трамп оголосив, що запустить власну соцмережу під назвою TRUTH Social, що можна перекласти як «соцмережа правди».

За словами Трампа, ця платформа виступить проти технологічних гігантів, наприклад Твіттеру та Фейсбуку, які раніше заблокували сторінки експрезидента.

У письмовому зверненні Трамп сказав, що ми живемо у світі, де угруповання «Талібан» добре представлене у твіттері, однак американського президента в ньому голосу позбавлено. За його словами, це неприпустимо.

Як очікується, бета-версію соцмережі запустять уже наступного місяця. Зареєструватися в ній поки можна буде тільки за запрошенням. Відкрити платформу для всіх планують у першому кварталі 2022 року.

Пізніше також має запрацювати платна платформа стрімінгу відео TMTG +, яку також запустить Трамп. На ній буде розважальний і новинний контент, а також подкасти. У майбутньому вона планує стати серйозним конкурентом хмарним сервісам від Amazon і Google.

Нагадаємо, твіттер, фейсбук та інші соціальні мережі закрили Трампу доступ після заворушень у Капітолії 6 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональд Трамп запустить власну соцмережуВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаВеликі повені на півночі Іраку: є загибліНа Кубі закінчується паливо?ЄС запроваджує перший пакет санкцій проти китайських компаній

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: