26.01.2024
Телеканал NTD

Чаюванням серед розкоші заманюють публіку до старовинного театру в Лондоні

Чаюванням серед розкоші заманюють публіку до старовинного театру в Лондоні

Дружина власника найстарішого театру Лондона всіх запрошує відчути себе аристократом початку XIX століття. У театральному кафе..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Дружина власника найстарішого театру Лондона всіх запрошує відчути себе аристократом початку XIX століття. У театральному кафе нова послуга — чаювання у вишуканій обстановці.

[Мадлен Ллойд Веббер, дружина власника театру]:
«Ми хочемо встановити високу планку й перетворити “Друрі-Лейн” на перший у світі театр п’ятизіркового рівня. Наше чаювання стане магнітом, який притягуватиме людей прийти до або після вистави чи навіть просто так, щоб попити чаю в цих прекрасних залах».

«Друрі-Лейн» — найстаріший із постійних театрів Великої Британії. Йому вже майже 360 років. Нещодавно його відремонтували. На реставрацію витратили 70 мільйонів євро.

Крім розкішних інтер’єрів, у меню — вишукані десерти.

[Лілі Джонс, власниця пекарні]:
«Я черпала натхнення в розкішному стилі епохи Регентства, а також у неймовірно чудовому вбранні Королівського театру на Друрі-Лейн».

Лондонський Вест-Енд, де зосереджене театральне й концертне життя міста, під час пандемії дуже постраждав. За перший рік епідемії 165 театральних компаній Великої Британії втратили майже 240 мільйонів євро.

Однак експерти дивляться в майбутнє з оптимізмом, хоча й обережним. На їхню думку, театрам треба пропонувати глядачам щось нове.

[Метью Гемлі, працівник газети The Stage]:
«Театр “Друрі-Лейн” — чудовий приклад. Керівництво думає не лише про спектаклі, а й про публіку, яка хоче прийти й подивитися на сам театр, випити чаю і посидіти на терасі. Тому зараз треба добре продумувати те, що театр може запропонувати глядачам».

Перший театр «Друрі-Лейн» був дерев’яним і згорів. Потім його кілька разів відбудовували, востаннє — в 1812 році. Ця будівля збереглася дотепер.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чаюванням серед розкоші заманюють публіку до старовинного театру в ЛондоніРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКООсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях Перу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: