29.02.2024
Телеканал NTD

Індійка зібрала 10 000 традиційних ляльок і виставляє їх раз на рік

Індійка зібрала 10 000 традиційних ляльок і виставляє їх раз на рік

Є в Південній Індії така традиція: під час осіннього індуїстського свята виставляти вдома на огляд колекцію..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Є в Південній Індії така традиція: під час осіннього індуїстського свята виставляти вдома на огляд колекцію своїх ляльок.

Ось ця вражає. Це ляльки однієї жительки Бангалора. Скільки їх, одразу й не скажеш. Рахувати доведеться довго.

Подивитися приходять юрби гостей.

[гість]:

«Вона виконала чудову роботу. Це дає молоді можливість доторкнутися до того, що для нас звичне. Ми знаємо ці традиції та культуру з малих літ».

У колекції є герої індуїстського епосу. Також жінка створює цілісні композиції з ляльок, зображуючи весілля, військові тренування або просто побут індійців.

[гість]:
«Тут особлива атмосфера. Дуже багато всіляких ляльок різноманітної тематики. І суть не тільки в тому, щоб зібрати колекцію, а й щоб правильно все показати. Кожна композиція з ляльок розповідає якусь історію».

Усього в цій колекції 10 000 ляльок.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійка зібрала 10 000 традиційних ляльок і виставляє їх раз на рікШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїДва індійські ресторани судяться через куряче каріКарнавал у Венеції може стати «платним»Як архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: