28.07.2024
Телеканал NTD

Вишукані весільні наряди показали на Тижні моди в Мумбаї

Вишукані весільні наряди показали на Тижні моди в Мумбаї

Боллівудська акторка Ракул Пріп Сінгх стала зіркою показу весільного вбрання. Колекцію під назвою «Джульєтта» показали на..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Боллівудська акторка Ракул Пріп Сінгх стала зіркою показу весільного вбрання. Колекцію під назвою «Джульєтта» показали на Тижні моди в Мумбаї.

Авторка нарядів — модельєр Сонакши Раадж. Ракул стала для неї своєрідною музою. Модельєр побачила в ній образ сучасної нареченої в традиційному індійському одязі ленга-чолі. Ленга — це довга спідниця, яку доповнює чолі — коротка блуза.

[Ракул Пріп Сінгх, акторка]:
«Мені сподобалася ця колекція. Від нарядів віє жіночністю, молодістю, елегантністю та вишуканістю. Завдяки їй почуваєшся у своїй стихії».

На показі також продемонстрували колекцію сарі. Таке вбрання одягають наречені на півдні Індії. А боллівудський актор Арбааз Кхан продемонстрував чорну курту й білі легкі штани. Такий традиційний одяг популярний не лише в Індії, але й у Пакистані, Непалі та інших країнах.

Цю колекцію створила модельєр Шайна Нана Чудасама. Вона збирає гроші на благодійність.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вишукані весільні наряди показали на Тижні моди в МумбаїВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкіл

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: