19.09.2024
Телеканал NTD

Підводної йоги навчають у Сент-Люсії на Карибському морі

Підводної йоги навчають у Сент-Люсії на Карибському морі

Ці дайвери не випадково влаштувалися на затонулому кораблі в Карибському морі. Тут, на глибині шість метрів,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Ці дайвери не випадково влаштувалися на затонулому кораблі в Карибському морі. Тут, на глибині шість метрів, вони займаються йогою. Такий вид відпочинку пропонують туристам у Сент-Люсії на однойменному острові.

Спочатку інструктор навчає вправ нагорі. Потім їх можна повторювати у воді.

[Ебігейл Браун, інструктор]:
«Ці заняття мають допомогти людям заспокоїтися, забути про ситуацію з COVID і про все інше. Також це ознайомлення з йогою. Якщо просто сказати, що в нас проходять заняття з йоги, то люди можуть не прийти. Але якщо запросити на підводну йогу, то дайверів це може зацікавити».

Можна позайматися йогою і на зеленій галявині — серед дерев і під спів колібрі. Щоби привабити птахів, поруч розвішують годівниці.

[Деніз Бенуа, працівниця готелю]:
«Ми на тропічному острові, і птахи — частина місцевої природи. Гадаємо, це поліпшить самопочуття, додасть заспокійливих звуків, допоможе розслабитися й побути в гармонії з природою».

Туристична індустрія до пандемії становила щонайменше 65 % ВВП Сент-Люсії. Зараз туристи потроху повертаються. Це здебільшого мандрівники зі США. Незабаром почнуть приїжджати британці та канадці.

[Деніз Бенуа, працівниця готелю]:
«Ми впевнені, що на свіжому повітрі людині легше повернутися в природний стан. У нас тут місцеві органічні фрукти й овочі, спеції та зелень. Усе це корисне для здоров’я й поліпшує самопочуття».

Сент-Люсія лежить у східній частині архіпелагу Малі Антильські острови. Головні галузі місцевої економіки — сільське господарство й туризм. Раніше країну щорічно відвідували 300 тисяч іноземців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підводної йоги навчають у Сент-Люсії на Карибському моріПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Свобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: