18.04.2024
Телеканал NTD

Бенгальські тигренята стали зірками зоопарку в Мексиці

Бенгальські тигренята стали зірками зоопарку в Мексиці

Ці четверо бенгальських тигренят влаштовують малу купу, купаються або просто бігають по траві. Вони лише недавно..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Ці четверо бенгальських тигренят влаштовують малу купу, купаються або просто бігають по траві. Вони лише недавно постали перед публікою зоопарку в мексиканській Гвадалахарі, але вже стали місцевими знаменитостями.

Тигренята народилися три місяці тому. Усі здорові й швидко ростуть. Їхню маму звати Шітара, а тата — Альберт. На відміну від своїх малюків, вони не дуже люблять бути в центрі уваги.

Коли дитинчата підростуть, їх віддадуть зоопаркам, де немає тигрів.

[Клаудія Галіндо, ветеринар]:

«У нас дуже мало простору. Тому ми обміняємо їх на інших тварин. Тут уже живе пара тигрів, і ми не можемо завести ще більше».

Народження тигренят — рідкість для зоопарків. Фахівці кажуть, що тигри — одинаки й часто не ладнають одне з одним. Але Шітара з Альбертом, на щастя, знайшли спільну мову.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бенгальські тигренята стали зірками зоопарку в МексиціКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: