26.10.2024
Телеканал NTD

Відкопали екскаватором: як в Індії рятували слоненя

Відкопали екскаватором: як в Індії рятували слоненя

Це слоненя багато натерпілося — воно впало до колодязя в одному із сіл індійського штату Одіша...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це слоненя багато натерпілося — воно впало до колодязя в одному із сіл індійського штату Одіша. На допомогу прийшли лісничі.

[Ваноомітра Ачар’я, природозахисник]:
«Слон відбився від стада. А сільські жителі, побачивши його, запанікували й почали кричати. Слон побіг від них і впав до ями».

Витягнути слоненя не вийшло. Довелося відкопувати екскаватором. Коли яма стала ширшою, малюк вибрався сам. Лісничі кажуть, що потім він знайшов своє стадо.

В Індії слонів уважають священними тваринами. Однак ненавчені погоничі часто ставляться до них жорстоко. Крім того, слонам загрожує браконьєрство. Гинуть вони й на залізниці.

У дикій природі залишилося приблизно 25 тисяч індійських слонів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відкопали екскаватором: як в Індії рятували слоненяСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: