19.01.2024
Телеканал NTD

Навіщо румунські футболісти виносять цуценят на поле перед матчем

Навіщо румунські футболісти виносять цуценят на поле перед матчем

Румунські футболісти перед кожним матчем чемпіонату Румунії виходять на поле з цуценятами на руках. Мета —..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Румунські футболісти перед кожним матчем чемпіонату Румунії виходять на поле з цуценятами на руках. Мета — знайти їм господарів.

Проєкт під назвою «Заповни порожнечу у своєму житті» розпочало товариство захисту тварин.

[Анка Флоря, захисниця тварин]:
«Ми показуємо шість собак перед кожним матчем. І зазвичай футболісти змагаються за право винести собаку на поле. Багато хто з них любить тварин».

На шиї в цуценят пов’язано хустки з кличками. Так людям буде легше знайти вподобаного вихованця.

[Крістіан Гавра, футболіст]:
«Це гарна ідея. Надіюся, люди побачать цуценят і захочуть узяти собі».

Узяти собаку можуть жителі будь-якої країни, але надії щонайперше покладають на румунів. У країні почали дуже часто викидати тварин на вулицю, де вони дичавіють і стають агресивними. Водночас притулки вже просто переповнені.

Футболісти показали 18 собак, але прилаштувати вдалося поки лише трьох. Однак учасники проєкту вірять в успіх. А захисник клубу «Академіка Клінчені» вже й сам задумався, чи не взяти собі цуценя.

[Марсель Гольцман, футболіст]:
«Чудово, що захисники тварин допомагають собакам. Я підтримую їх усіх, бо у світі стало занадто багато тварин, яким потрібна допомога».

У проєкті бере участь Федерація футболу Румунії та румунські притулки для тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Навіщо румунські футболісти виносять цуценят на поле перед матчемФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: