25.09.2024
Телеканал NTD

Аси повітроплавання зустрілися на фестивалі в Німеччині

Аси повітроплавання зустрілися на фестивалі в Німеччині

Мальовничі поля й переліски з висоти пташиного польоту. Таким пейзажем милуються учасники фестивалю повітряних куль у..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Мальовничі поля й переліски з висоти пташиного польоту. Таким пейзажем милуються учасники фестивалю повітряних куль у Баварії. Тут зібралося 25 найкращих пілотів країни зі своїми командами.

Для повітроплавців підготували різні завдання. Наприклад, треба підлетіти до цієї поляни з хрестом й опуститися якомога нижче.

[Андреас Баус, голова Асоціації повітроплавання Німеччини]:
«Після старту кожен має знайти свою ідеальну висоту, щоби підлетіти якнайближче до хреста. А потім треба скинути на нього маленький мішок із піском. Думаю, перемогу вирішать сантиметри».

Перед п’ятиденним чемпіонатом пілоти проходили кваліфікаційний відбір. Змагання тривали кілька тижнів.

У Німеччині живе приблизно 2500 повітроплавців. Серед них є і професіонали, і аматори. У змаганнях зазвичай бере участь близько ста пілотів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аси повітроплавання зустрілися на фестивалі в НімеччиніУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощів«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: