28.07.2024
Телеканал NTD

У Франції вручили «оскар» у сфері кулінарії

У Франції вручили «оскар» у сфері кулінарії

У Франції нагородили найкращих шеф-кухарів світу. Тут завершився престижний міжнародний конкурс «Bocuse d'Or», який перекладається як..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Франції нагородили найкращих шеф-кухарів світу. Тут завершився престижний міжнародний конкурс «Bocuse d’Or», який перекладається як «Золотий Бокюз». Це як Олімпійські ігри, але тільки в кулінарії. Проводять раз на два роки.

Цього разу перше місце посіла команда Франції.

[Даві Тіссо, голова французької команди]:
«Чудово, відмінний досвід. Ми брали участь із задоволенням і радістю, без краплі страждань».

[Крістіан Тетедуа, шеф-кухар]:
«Ми дуже щасливі, бо Франція показала, що вона центр креативності. Й наша, й інші команди продемонстрували еволюцію нашої професії».

На другому місці — Данія, а на третьому — Норвегія.

Судді оцінювали аромат страв, оригінальність, а також презентацію. Цього разу додали нову номінацію — «Соціальна залученість у гастрономічній сфері».

Конкурс у 1987 році заснував відомий французький шеф-кухар Поль Бокюз. Відтоді Франція перемагала в ньому вже вісім разів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Франції вручили «оскар» у сфері кулінаріїБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимАвстралійський шеф-кухар створив торт, корисний для мозкуНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: