26.03.2024
Телеканал NTD

51-річна Наомі Кемпбелл стала зіркою на тижні моди в Парижі

51-річна Наомі Кемпбелл стала зіркою на тижні моди в Парижі

Колекція весна-літо дому моди Lanvin на Тижні моди в Парижі. Креативний директор Бруно Сіалеллі показав найяскравішу..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Колекція весна-літо дому моди Lanvin на Тижні моди в Парижі. Креативний директор Бруно Сіалеллі показав найяскравішу колекцію дому за останній час.

Зазвичай він надто не ризикує й дотримується класики. Але цього разу вирішив поекспериментувати: замість звичайних абстрактних принтів використав комікси про Бетмена 40-х років минулого століття.

Також він показав інтерпретацію одного із символів попарту — ромашки. А ще запропонував жінкам одягати металізовану бахрому.

Уся його гламурна колекція просочена відсиланням до нульових. Жакети оверсайз поєднуються з мінісукнями та спідницями з боковим розрізом.

Зірка показу — 51-річна Наомі Кемпбелл. Вона вийшла в чорному вбранні з довгою накидкою. Так Сіалеллі натякнув, що сьогодні світові потрібен не лише Бетмен, а й Бетвумен.

Цього разу Тиждень моди знову повернувся на подіуми. Торік усі покази наживо скасували через пандемію. Тепер же десятки брендів змогли провести заходи для глядачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

51-річна Наомі Кемпбелл стала зіркою на тижні моди в ПарижіЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: