20.07.2024
Телеканал NTD

Вії, нігтики й масаж: ярмарок Olympia Beauty повернувся до Лондона

Вії, нігтики й масаж: ярмарок Olympia Beauty повернувся до Лондона

Коло 60 професіоналів-масажистів зібралося помірятися силами на виставці краси Olympia Beauty в Лондоні. Їхні клієнти, схоже,..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Коло 60 професіоналів-масажистів зібралося помірятися силами на виставці краси Olympia Beauty в Лондоні.

Їхні клієнти, схоже, розслабляються, а ось самим майстрам доводиться попітніти.

[Еммі Гілмор, суддя]:
«Ми оцінюємо те, яку масажисти використовують техніку і як запобігають травмам. Ми дивимося на пальпацію, тобто на те, як майстер відчуває тіло й на нього реагує, а не просто виконує певні рухи».

Чомнапхат Сміт — масажистка з тайським корінням. Вона не боїться з ногами забратися й на столик, і навіть на самого клієнта. Її зусилля не пропали — вона стала переможницею.

[Чомнапхат Сміт, масажистка]:
«Я думала, що робитиму, якщо впаду. Та я глибоко вдихнула й сказала собі, що все буде гаразд, і що я не роблю нічого поганого, а просто повинна добре виступити, хоч і маю всього пів години».

Olympia Beauty — це захід, на якому фахівці обмінюються досвідом і вчаться один в одного. Lash Games — гарний тому приклад. Це змагання, у якому професіонали краси змагаються в чотирьох типах нарощування вій.

Це категорія Light Volume. Учасники мають усього три години, щоб створити свій образ.

Судді дивляться на те, як майстри враховують асиметричні риси обличчя клієнтів.

[Джулі Найт, організатор]:
«Їм треба це вирівняти. Можливо, використати вії різної довжини. Це складне завдання. Чим ліпше вони це роблять, тим більше очок отримають».

Переможець іде з оберемком косметичних товарів. Але головний приз — престиж і маркетингові можливості.

Це 17-й випуск Olympia Beauty. Торік захід скасували через пандемію. Цього разу ярмарок об’єднав коло 18 тисяч професіоналів індустрії краси.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вії, нігтики й масаж: ярмарок Olympia Beauty повернувся до ЛондонаВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»У вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківВ Італії вимирають газетні кіоскиКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікОстанню картину Караваджо показали в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: