29.12.2024
Телеканал NTD

Землетрус у Пакистані: щонайменше 20 загиблих

Землетрус у Пакистані: щонайменше 20 загиблих

Він почався, коли всі спали. Землетрус у Пакистані забрав життя щонайменше 20 осіб. За словами рятувальників,..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Він почався, коли всі спали. Землетрус у Пакистані забрав життя щонайменше 20 осіб. За словами рятувальників, загинули переважно жінки й діти. Понад 200 осіб дістали тілесні ушкодження.

Епіцентр землетрусу розташовувався приблизно за 100 кілометрів на схід від столиці провінції Белуджистан — Кветти. Його осередок залягав на глибині 20 кілометрів.

У лікарні міста Харнай зібралися юрби людей – постраждалі та їхні родичі. Лікарі не встигають надавати допомогу.

[місцевий житель]:
«Близько 3-ї години ночі стався сильний землетрус магнітудою 5,9. У Харнаї загинуло приблизно 13 осіб, ще сотні постраждали».

[місцевий житель]:
«Серйозно постраждалі — у лікарні й чекають швидких, щоб їх відвезли до Кветти».

Понад сто глинобитних хат завалилося. Багато будівель пошкоджено, зокрема й урядові. Сотні людей залишилися без даху над головою.
Коротке посилання на цю сторінку:

Землетрус у Пакистані: щонайменше 20 загиблихФранцузькі фермери спробували заблокувати гуртовий ринок у ПарижіНовий удар по китайській компанії Evergrande: арештовано віцепрезидента автомобільного підрозділуУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїБанди підпалили парковання в столиці Гаїті: згоріли десятки машинУ Польщі арештували ексголову МВС та його колишнього заступника — почалися протестиШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄС

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: