29.09.2024
Телеканал NTD

Шторм «Шахін» налетів на Оман, є жертви

Шторм «Шахін» налетів на Оман, є жертви

Троє людей, серед яких дитина, загинули під час шторму «Шахін» в Омані. Вітри та зливи налетіли..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Троє людей, серед яких дитина, загинули під час шторму «Шахін» в Омані. Вітри та зливи налетіли на столицю Маскат. Вулиці перетворилися на бурхливі ріки.

Потік води зніс дитину. Пізніше її знайшли мертвою. Ще двоє загиблих — робітники. На їхній вагончик у промзоні Маската впала частина скелі. Також кілька людей зникло безвісти.

Влада евакуювала понад 2700 жителів. Вони перебувають у тимчасових притулках. Дорогами столиці дозволено пересуватися тільки машинам екстрених служб. У найреспектабельнішому районі Аль-Курм, щоб уникнути нещасних випадків, перестали постачати електроенергію. Авіаперельоти припинено.

Епіцентр шторму був приблизно за 60 кілометрів від столиці. Швидкість вітру сягала 120–150 кілометрів за годину.

Тропічний циклон почав формуватися кілька днів тому біля берегів Індії в Аравійському морі. Набравши сили, він досяг Перської затоки, а потім став наближатися до Оману, Об’єднаних Арабських Еміратів та Саудівської Аравії.

Шторм зачепив й Іран. Там загинуло шестеро осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Шторм «Шахін» налетів на Оман, є жертвиЄС виступає проти переслідування Фалуньгун у КитаїЄгипет будує велику стіну на кордоні із Сектором ГазиПарламент Туреччини схвалив заяву Швеції на вступ до НАТО«Є привід для оптимізму»: Столтенберг зробив заяву після форуму в ДавосіНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиГонконг посилив закон про нацбезпекуНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: