25.07.2024
Телеканал NTD

У Таїланді постраждалим від повеней допомагають добровольці на парапланах

У Таїланді постраждалим від повеней допомагають добровольці на парапланах

У Таїланді велика повінь, і ось так тут доставляють гуманітарну допомогу до важкодоступних затоплених районів. Роблять..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У Таїланді велика повінь, і ось так тут доставляють гуманітарну допомогу до важкодоступних затоплених районів. Роблять це на мотопарапланах. Унизу на цінний вантаж уже чекають місцеві жителі.

З повітря працюють волонтери тайської благодійної організації. До команди входить 7–8 осіб.

Повені в країні спричинив тропічний шторм «Діанму». Загинуло щонайменше шестеро людей, двох уважають зниклими безвісти. Постраждало майже 60 тисяч сімей у 23 провінціях на півночі та в центральній частині Таїланду.

Департамент запобігання і пом’якшення наслідків стихійних лих країни випустив попередження про небезпеку для районів уздовж річки Чаопхрая, зокрема для міста Бангкок.

Волонтери на мотопарапланах працюють у провінції Сукхотхай. Затоплено більшу частину її території, і ситуація гірша, ніж у попередні роки.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Таїланді постраждалим від повеней допомагають добровольці на парапланахПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїЗброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогуУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняНа Кубі закінчується паливо?Тибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюЗнов маски: у Мілані нічим дихати

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: