20.09.2024
Телеканал NTD

Землетрус на Криті: загинув чоловік

Землетрус на Криті: загинув чоловік

Усипані уламками тротуари, тріщини в стінах будинків і вибите скло. На грецькому острові Крит стався землетрус..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Усипані уламками тротуари, тріщини в стінах будинків і вибите скло. На грецькому острові Крит стався землетрус магнітудою 5,8. Повідомляють про одного загиблого. Ще близько десяти людей постраждало.

Підземні поштовхи тривали кілька хвилин і відчувалися на всьому острові.

Коло епіцентру в східній частині Криту пошкоджено багато старих будівель.

Одна людина загинула — під час ремонтних робіт на чоловіка впав купол каплиці.

[Ставрос Калогіаннакіс, голова служби порятунку]:
«Стіни все ще стояли, але дах завалився, і уламки були заввишки метр. Ми зрозуміли, що шансів вижити у чоловіка майже не було. Важкою технікою ми прибрали уламки й дісталися до бездиханного тіла бідолашного робітника».

У столиці Криту місті Іракліон, що за 30 кілометрів від епіцентру, люди вибігли на вулиці й бояться повертатися в будинки.

За словами чиновників, для людей, які через небезпеку обвалення змушені залишатися просто неба, підготували номери в готелях. Тимчасово також нададуть 2,5 тисячі наметів.

Влада Греції відправила на Крит інженерів, щоб оцінити збитки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Землетрус на Криті: загинув чоловікМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: