19.11.2024
Телеканал NTD

Rolls-Royce подражнив фотографіями свого першого електрокара

Rolls-Royce подражнив фотографіями свого першого електрокара

Rolls-Royce злегка прохилив завісу над комерційною таємницею і показав, яким буде його електромобіль. Перший в історії..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Rolls-Royce злегка прохилив завісу над комерційною таємницею і показав, яким буде його електромобіль. Перший в історії бренду. Про це можна судити поки лише з фотографій машини, які закамуфльовані написами.

[Торстен Мюллер-Отвос, голова компанії Rolls-Royce]:
«Для нас це знаменний день. Перший крок до електрифікації бренду. Ми оголошуємо, що до 2030 року Rolls-Royce повністю перейде на електромобілі. А перший електрокар вийде на ринок наприкінці 2023-го».

Нова модель під назвою Spectre — це купе з двома дверима та з похилим дахом. Спортивний стиль орієнтований на основних клієнтів марки. Зараз це здебільшого люди трохи старші за 40. Вони самі керують автомобілем, не користуючись послугами водія.

Технічних подробиць поки не розкривають.

[Торстен Мюллер-Отвос, голова компанії Rolls-Royce]:

«Те, що ви побачили, це не прототип. Це реальний автомобіль. Саме таким він і буде, а технічні деталі ми оприлюднимо, можливо, через рік».

Голова компанії Торстен Мюллер-Отвос зазначає, що електрифікацію авто давно ще передбачив один із засновників британського бренду Чарльз Роллс.

[Торстен Мюллер-Отвос, голова компанії Rolls-Royce]:
«120 років тому він сказав, що електрична тяга ідеально підходить для автомобілебудування — вона чиста й безшумна. Але він також розумів, що в той час акумуляторні батареї не мали належного рівня, і не було доступної мережі для заряджання».

Тепер Rolls-Royce почне тестувати електрокар. Під час випробувань машина проїде два з половиною мільйони кілометрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Rolls-Royce подражнив фотографіями свого першого електрокараНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в БарселоніКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіHyundai та Kia відкликають майже 170 000 електромобілів у Південній КореїКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіАборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: