19.07.2024
Телеканал NTD

Крутий і культовий: «BMW» показала концепт-кар зі сміття

Крутий і культовий: «BMW» показала концепт-кар зі сміття

Коли дизайнерам «BMW» потрапляє до рук сміття, то зрештою виходить, приміром, ось такий концепт-кар під назвою..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Коли дизайнерам «BMW» потрапляє до рук сміття, то зрештою виходить, приміром, ось такий концепт-кар під назвою «i Vision Circular». Його яйцеподібний кузов натякає на колообіг вторсировини в промисловості. Автомобіль демонструють на автошоу в Мюнхені.

[Домагой Дукеч, головний дизайнер компанії «BMW»]:
«Концепція цього автомобіля в тому, як можна створити щось, що на 100 % циркулює і водночас має вигляд крутого й культового».

Довжина автомобіля — чотири метри. Двері відчиняються дзеркально. Усередині два крісла й диван у стилі 70-х. На передній панелі — великий сенсорний екран. Зображення приладів проєктуються на лобове скло.

Спереду — звичні «ніздрі». У них вбудовано діодну світлотехніку. Хрому, який критикують за токсичність, немає.

Водночас автомобіль не лише створено, використавши вторсировину, з нього також можна зробити нову машину.
Коротке посилання на цю сторінку:

Крутий і культовий: «BMW» показала концепт-кар зі сміттяHyundai та Kia відкликають майже 170 000 електромобілів у Південній КореїКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАвтомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШАСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в Барселоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: