19.08.2024
Телеканал NTD

Чому в австралійському місті багато потужних вінтажних авто

Чому в австралійському місті багато потужних вінтажних авто

Полум'я, що виривається з вихлопної труби вінтажного автомобіля. В австралійському місті Рокінгем на таке точно не..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Полум’я, що виривається з вихлопної труби вінтажного автомобіля. В австралійському місті Рокінгем на таке точно не нарікатимуть. Місцеві жителі — палкі шанувальники потужних моторів і класичних машин. А недавно вони створили клуб автолюбителів.

Головний герой тут — це «chevrolet» 57-го року. Колись його використовували з комерційною метою, а зараз він просто радує свого власника.

[Стівен Андерсон, власник автомобіля]:
«У це авто вкладено багато поту, крові, сліз та любові».

За два місяці до клубу вступили сотні людей.

[Анейра Мей, засновниця клубу Rumble in Rocko]:
«У Рокінгемі завжди були дуже хороші машини. Якщо вранці вийти на вулицю попити кави, то побачиш безліч машин із неймовірними сталевими бамперами. Це дивовижно».

А цей брутальний «ford mustang» нарекли ім’ям Саллі. Але дивуватися тут нема чого — за кермом спортивного авто сидить жінка. Як з’ясувалося, у Рокінгемі класичні машини люблять не тільки чоловіки.

[Шерон Паттерсон, власниця автомобіля]:
«До нас долучається дедалі більше жінок, і це чудово».

Члени клубу сподіваються, що жителі Рокінгема оцінять їхні зусилля, докладені до того, щоб зберегти класичні авто в гарному стані. Вони також хочуть показати, що на потужних машинах їздять не тільки любителі перевищувати швидкість.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чому в австралійському місті багато потужних вінтажних автоHyundai та Kia відкликають майже 170 000 електромобілів у Південній КореїНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАвтомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШАКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в БарселоніАборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: