19.06.2024
Телеканал NTD

Розкішні й електричні: виставка гібридних суперкарів відкрилася в Каліфорнії

Розкішні й електричні: виставка гібридних суперкарів відкрилася в Каліфорнії

«Rolls Royce», «McLaren» і «Lamborghini». На загальний огляд у Каліфорнії виставили найрозкішніші автомобілі. Але це не..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

«Rolls Royce», «McLaren» і «Lamborghini». На загальний огляд у Каліфорнії виставили найрозкішніші автомобілі. Але це не традиційні бензинові машини, а гібриди — наполовину електричні.

Щорічний захід доводить, що швидкі, потужні й дуже дорогі також можуть бути екологічними.

Новітні моделі демонструє більш як десять брендів класу люкс.

[Кай Лермен, голова «The Quail»]:

«Гадаю, дедалі більше провідних компаній почне анонсувати чи електрокари, чи гібриди, або ж якісь нові технології чи комбінації. На світовому ринку є попит».

Торік виставку скасували через пандемію. Тож у виробників був додатковий рік, щоб підготувати електроновинки.

«Lamborghini» демонструє гібридну модель «Countach». Коштує 2,5 мільйона доларів. Розганяється до сотні менш ніж за три секунди.

[Стефан Вінкельман, голова «Lamborghini»]:
«Продуктивність наших гібридних автомобілів буде кращою, ніж у нинішнього покоління».

Ексчемпіон «Формули-1» Дженсон Баттон прийшов на презентацію нових моделей «Lotus», зокрема електрокара «Emira».

[Дженсон Баттон, перегонник]:
«Є воднева технологія, багато біопального. Тож нові технології з’являються постійно, і це приємно бачити. Кожен розробляє щось нове».

Утім, поки незрозуміло, коли американці захочуть масово пересісти за кермо електричних авто. Поки найпопулярніші в країні міські позашляховики, що споживають багато пального.
Коротке посилання на цю сторінку:

Розкішні й електричні: виставка гібридних суперкарів відкрилася в КаліфорніїКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGАвтомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШААборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництваСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в Барселоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: