25.07.2024
Телеканал NTD

Випробуй позашляховик: Чиказький автосалон тепер інтерактивний

Випробуй позашляховик: Чиказький автосалон тепер інтерактивний

Це має привернути увагу молоді до новинок автопрому. Чиказьке мотор-шоу 21-го року вперше проходить не лише..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Це має привернути увагу молоді до новинок автопрому. Чиказьке мотор-шоу 21-го року вперше проходить не лише в приміщенні, але й просто неба. На нинішньому автошоу менше майданчиків, але більше взаємодії.

Гості можуть випробувати позашляховики на спеціальних смугах перешкод. Екстремальні тест-драйви проводять професійні водії.

[Джон Вучич, гість Чиказького автосалону]:
«Це більше схоже на свято з усілякими атракціонами».

[Портер Вучич, гість Чиказького автосалону]:
«Це неймовірно. Коли їдеш угору, а потім спускаєшся вниз, погляд то впирається в небо, то прямо в землю. Це по-справжньому весело».

Для випробувальних поїздок доступні позашляховики Ford, Jeep, Chevrolet, Lincoln, Dodge та інших брендів. Гості порівнюють такі тест-драйви з американськими гірками.

[Майк Вільянуева, гість Чиказького автосалону]:
«Я не злякався, бо бачив, як інші беруть участь у випробуваннях. Тому я подумав, що теж зможу. Але досить незвично сидіти в машині, яка перебуває під таким кутом».

Цього року Чиказький автосалон перенесли з лютого на липень. Водночас багато компаній проводять лише віртуальні презентації. У таких умовах інтерактивний формат для гостей виставки набуває особливого значення. Крім випробувань позашляховиків, вони ще можуть узяти на тест-драйв інші автомобілі.

Чиказький автосалон — одне з найбільших мотор-шоу Північної Америки. До пандемії він щорічно приваблював понад мільйон глядачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: