19.09.2024
Телеканал NTD

«Mercedes», «Maybach» і «Smart»: електричні прем’єри Мюнхенського автосалону

«Mercedes», «Maybach» і «Smart»: електричні прем'єри Мюнхенського автосалону

Імениті бренди показують новинки напередодні міжнародного автомобільного салону в Німеччині. Електричний седан «Mercedes EQE» позмагається за..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Імениті бренди показують новинки напередодні міжнародного автомобільного салону в Німеччині. Електричний седан «Mercedes EQE» позмагається за місце на ринку з «Tesla Model S», «BMW i4» і «Porsche Taycan».

Модель «EQE» — молодша сестра ліфтбека «Mercedes EQS», якого демонстрували у квітні. Основна версія новинки матиме електродвигун потужністю 292 кінські сили. Пізніше вийдуть повнопривідні електрокари з двома двигунами. Запас ходу залежно від оснащення становитиме від 545 до 660 кілометрів.

А цей розкішний електричний кросовер «Mercedes-Maybach EQS» — поки лише концепт. Технічних подробиць небагато. Відомо, що повного заряду батареї вистачить на 600 кілометрів.

«Daimler» ще розсекретив концепт електричного позашляховика «Gelaendewagen». Коли він стане серійною версією, поки невідомо.

[Ола Келленіус, голова компанії «Daimler AG»]:
«Ми даємо змогу шанувальникам брендів “Mercedes-Benz” та “Maybach” заглянути в майбутнє вишуканої розкоші, повністю електричної, досліджуючи моделі “Maybach EQS” і легендарний “Gelaendewagen” — розкішний позашляховик, створений для пригод».

Ще одна прем’єра — новий кросовер «Smart Concept». Дизайн електрокара належить фахівцям концерну «Daimler». Технічне розроблення виконуватиме китайська компанія «Geely».

[Дірк Адельманн, директор компанії «Smart Europe»]:
«Чому “Smart” стає більшим? Ми вважаємо, що домоглися великого успіху в сегменті мікроавтомобілів. Тепер марка “Smart” розширює лінію, пропонуючи компактні кросовери для невеликих сімей».

Міжнародний автомобільний салон цього року пройде не у Франкфурті, а в Мюнхені. Організатори обрали столицю Баварії, бо та пообіцяла перетворити весь центр міста на виставковий майданчик і запропонувала нову концепцію заходу.

Останніми роками він став менш популярним. Якщо у 2015-му автосалон відвідало 930 тисяч осіб, то у 2019-му — усього 560 тисяч.

Автошоу в Мюнхені — перший у світі великий захід у галузі автомобільної промисловості з початку пандемії.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Mercedes», «Maybach» і «Smart»: електричні прем’єри Мюнхенського автосалонуКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництваАвтомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШАСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в БарселоніHyundai та Kia відкликають майже 170 000 електромобілів у Південній Кореї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: