08.07.2024
Телеканал NTD

Виставка Motor Bike Expo у Вероні зібрала тисячі байкерів з усієї Італії

Виставка Motor Bike Expo у Вероні зібрала тисячі байкерів з усієї Італії

Нові мотоцикли й давні друзі. Італійські байкери з усієї країни з'їхалися на триденну виставку Motor Bike..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Нові мотоцикли й давні друзі. Італійські байкери з усієї країни з’їхалися на триденну виставку Motor Bike Expo у Вероні. Вона проходить уперше із січня минулого року. Провести її взимку не вдалося через коронавірусні обмеження.

[Франкі, працівник компанії ― проєктувальника мотоциклів]:
«Немов їдеш на мотоциклі зі швидкістю 300 кілометрів за годину. Усе наповнене емоціями, адреналіном, і хочеться їхати швидше».

Торік виставку відвідало 165 тисяч гостей. Цього року пропускають щонайбільше 22 тисячі осіб за день. Це означає, що відвідувачів буде у два з половиною рази менше.

[Джанлука, гість виставки]:
«Дуже радий бути тут. День чудовий, сонце вже вийшло. Прекрасна виставка. Я приїхав сюди за пів години до відкриття».

У центрі уваги виставки, звичайно ж, мотоцикли. Але також можна пройти незвичайний тест-драйв на позашляховику, піднімаючись і спускаючись по металевій конструкції.

Крім того, тут продають усілякі товари для мотоциклістів, починаючи від шоломів і закінчуючи каблучками та браслетами. Також можна насолодитися «поїздкою» на симуляторі чи просто посидіти за столиком у кав’ярні.

[Лука, гість виставки]:
«Цього року плюс у тому, що тут не так багатолюдно. Коли я вперше приїхав сюди, був такий натовп, що неможливо було пройти. Зараз у павільйонах розширили проходи, можна все спокійно оглянути, у всьому розібратися і, можливо, знайти те, чого раніше не помічав».

[Франческо Аньйолетто, організатор виставки Motor Bike Expo]:
«Люди, нарешті, можуть безпечно зустрітися, бо значна частина гостей перебуває просто неба, а на сонці вірус менш заразний. Але нам, як і раніше, треба бути дуже обережними».

На Motor Bike Expo показали товари коло 250 компаній. Організатор заходу зазначає, що ринок мотоциклів під час пандемії не постраждав, навіть навпаки — продажі зросли.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: