19.05.2024
Телеканал NTD

Автошоу в Мюнхені: «Porsche» показала електричний спорткар «Mission R»

Автошоу в Мюнхені: «Porsche» показала електричний спорткар «Mission R»

Концепт електричного спорткара «Mission R» показала німецька компанія «Porsche». Прем'єра проходить на Міжнародному автомобільному салоні в..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Концепт електричного спорткара «Mission R» показала німецька компанія «Porsche». Прем’єра проходить на Міжнародному автомобільному салоні в Мюнхені.

[Олівер Блум, голова компанії «Porsche»]:
«Моя особиста дизайнерська родзинка цього автомобіля — кристально прозорий дах з екзоскелетом із вуглецевого волокна. В автоспорті майбутнього з’явиться більше електричних і цифрових технологій. І він має стати екологічнішим».

У спорткарі два електромотори, які разом видають 1100 кінських сил. До 100 кілометрів за годину розганяється менш ніж за 2,5 секунди. Максимальна швидкість — понад 300 кілометрів за годину.

Кузов авто складається переважно з пластику, посиленого натуральними волокнами льону. Екологічний матеріал використали для створення переднього сплітера, дифузора й бічних порогів, а також для деталей усередині салону.

Конструкцію карбонового даху в «Porsche» називають екзоскелетом. Вона відіграє роль оболонки даху й захисного каркаса.

На презентації були й зоряні гості — актор Патрік Демпсі та автоперегонник Тімо Бернгард.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автошоу в Мюнхені: «Porsche» показала електричний спорткар «Mission R»Автомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШАКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництваАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в БарселоніСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-Вегасі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: